Oferte cu prețuri speciale de Black Friday. Click aici pentru produse la reducere


Anul acesta Black Friday la Lant Dental este un eveniment deosebit, pentru că am pregătit produse de top și reduceri pe care nu le practicăm în restul anului.
Pregătiți-vă pentru oferte care cuprind produse destinate stomatologilor, la un preț chibzuit, valabil doar o dată pe an.

Nu vrem să vă spunem chiar tot, dar vă dăm un indiciu.
Cuvântul vedetă de anul acesta este PTFE.
Avesta va fi completat de alte produse din domeniul stomatologic, pentru intervenții memorabile în cabinet.

Ce trebuie să faceți pentru a prinde reducerile din acest an?

1. Creați-vă cont de utilizator pe site-ul www.lantdental.ro. Asigurați-vă că după ce ați creat contul, vă verificați adresa de e-mail și confirmați contul. Fără confirmare, contul nu este valid și nu poate fi utilizat. Adăugați acolo adresele de facturare și de livrare pentru a vă asigura că în ziua comenzii nu mai trebuie să le treceți din nou.
În stoma prevenția este foarte importantă, iar crearea unui cont la noi poate fi asociat unei prevenții: aveți grijă din timp de datele dumneavoastră pentru a putea comanda facil.

2. Răsfoiți categoriile de produse și adăugați în Favorite produsele care vă plac. Urmăriți produsele care vă interesează și pe care v-ar plăcea să le cumpărați la un preț mai bun. Este foarte posibil ca unele dintre produsele dumneavoastră favorite să fie la reduceri în ziua de Black Friday, deci pregătiți-vă din timp.

3. Abonați-vă la newsletterul Lant Dental. Este cea mai bună modalitate prin care comunicăm abonaților noștri informații despre produse, oferte, reduceri etc. Așa vom face și de Black Friday!

4. Urmăriți-ne pe pagina noastră de Facebook unde postăm detalii despre munca noastră. Pagina de Facebook ne oferă o flexibilitate mai mare și putem publica informații mai frecevent decât prin newsletter. Dați Like paginii și veți vedea noutățile pe care le pregătim.