Despre Lant Dental

LANT Dental a apărut din necesitatea de a fi alături de profesioniștii din domeniul medicinei dentare, oferindu-le produse și servicii care să le simplifice și să le îmbunătățească rezultatele procedurilor medicale.

I-am întâlnit, i-am văzut lucrând, am discutat cu ei, i-am întrebat și au răspuns. Am învățat extrem de multe lucruri de la fiecare medic stomatolog și am înțeles câtă responsabilitate poartă pe umeri. Medicii stomatologi merită cele mai bune produse și servicii. Avându-le, munca lor din cabinet devine mai sigură, iar rezultatele procedurilor medicale - mai predictibile.

Suntem aici pentru siguranță, predictibilitate și performanță în domeniul medicinei stomatologice. Suntem LANT Dental și suntem alături de medicii stomatologi din România.

Lant Dental este o companie care susține performanța în medicina stomatologică din România. Acesta este scopul sub care întreaga echipă activează zilnic pentru ca dumneavoastră să fiți mulțumit de serviciile noastre.

Compania a luat ființă ca urmare a dorinței de a facilita accesul medicilor stomatologi la o gamă diversificată de produse de calitate ale unor branduri renumite în domeniul medicinei stomatologice. 

Produsele pe care le punem la dispoziție clinicilor, cabinetelor, medicilor și asistentelor trec printr-un filtru riguros de selecție, astfel încât să satisfacă cele mai complexe dorințe legate de calitate, eficiență, rapiditate, disponibilitate etc. 

Printre articolele apreciate de medicii dentiști și pe care sperăm să le găsiți de cea mai bună calitate se numără: mașini de spălat și termodezinfectat instrumentar și accesorii stomatologice, autoclave rapide, autoclave Clasă B, fire de sutură resorbabile și neresorbabile, membrane din PTFE, membrane resorbabile din colagen, recoltatoare de os autolog, sisteme pentru fixarea pinilor, mese de operații, unituri dentare, sisteme portabile - unituri, compresoare, aspiratoare etc.

Articolele prezente pe site vă sunt puse la dispoziție ca urmare a unor parteneriate avantajoase pe care le-am încheiat cu prestigioase companii din întreaga lume. Rezultatul parteneriatelor îl reprezintă produsele dedicate medicinei stomatologice de cea mai bună calitate pe care le găsiți pe site-ul www.lantdental.ro.

De asemenea, mulțumită parteneriatelor avantajoase încheiate cu furnizori de top, organizăm periodic promoții, reduceri sau campanii unde avem produse cu preț special, pe perioade limitate de timp. Tot ce trebuie să faceți este să fiți în permanență la curent cu promoțiile organizate și să comandați în limita stocului disponibil/în limita timpului rămas disponibil din campania respectivă.

Pentru acest lucru vă recomandăm să vă înscrieți la newsletterul Lant Dental. Îl primiți săptămânal, în fiecare zi de luni, la ora 07.15 și aflați primul de campaniile, promoțiile și noutățile noastre. Vă puteți înscrie folosind butonul de aici: Newsletter.

Fiecare comandă care depășește suma de 500 de lei, cu TVA inclus, beneficiază de TRANSPORT GRATUIT. Pentru livrarea comenzilor sub 500 de lei, cu TVA inclusă, tariful stabilit de curier este de 20 lei.

Pentru ca întreaga activitate a echipei Lant Dental este centrată pe satisfacerea cerințelor doctorilor și depășirea așteptărilor acestora, am aprecia foarte mult dacă ne-ați comunica părerea dumneavoastră cu privire la experiența pe care o aveți cu noi: utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, livrarea produselor, servicii post-vânzare etc.

Promitem să tratăm cu maximum de seriozitate fiecare opinie și să îmbunătățim constant experiența dumneavoastră cu noi. Pentru a trimite feedbackul dumneavoastră, vă rugăm să folosiți formularul de contact de aici: Contact. 

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat