Despre Lant Dental

Sigure. Predictibile. Eficiente.
Așa trebuie să fie toate procedurile stomatologice.

Așa a început și povestea LANT Dental: am dorit să oferim medicilor cea mai bună experiență atunci când se află cu pacientul. 
Ne dorim ca primul gând al unui medic care folosește un produs de-al nostru să fie automat: „Acest produs este de la LANT Dental”.

Cum?
Am fost martori la tratamente și oaspeți în clinici și cabinete. Am pus întrebări și am fost atenți la ce s-a spus și ce s-a sugerat printre rânduri. Am apreciat și înțeles responsabilitatea asumată de medicii dentiști.

De aceea...
Am făcut o selecție riguroasă pentru a lucra numai cu parteneri renumiți în domeniu – renumiți pentru calitate, eficiență, promptitudine și disponibilitate.
Rezultatul: o gamă diversificată de produse dedicate medicinei stomatologice care îndeplinește cele mai riguroase exigențe și standarde de siguranță și igienă. 

Cine suntem?
Suntem o afacere de familie care a început în 2017. Ne-am îndrăgostit de lumea aceasta plină de oportunități și oameni faini și ne-am hotărât să o explorăm pe cont propriu.

Nick Lefter
Misiune: să creăm un mediu profesional în care partenerii noștri se simt bineveniți și respectați.
Viziune: să oferim cu promptitudine partenerilor noștri produse și servicii de calitate care satisfac cerințe și depășesc așteptări.
Valori: promptitudine | adevăr | integritate | respect | empatie | implicare

Liliana Lefter
Misiune: să oferim doar produse de calitate care ne ajută să construim și să îngrijim relații bazate pe încredere și respect cu medicii care ne aleg – să ne putem privi în ochi cu încredere și respect de fiecare dată când ne întâlnim.
Viziune: să creăm o comunitate de profesioniști stomatologici și deja cred că am construit fundația solidă pentru această comunitate. Sunt medici care mă sună după ce au citit un articol despre sterilizare scris pe blog și mă felicită și îmi spun că articolul respectiv ar trebui să ajungă la fiecare asistentă de sterilizare din România. Sunt medici sau asistente care – atunci când nu știu să facă anumite proceduri sau să interpreteze legislația – mă sună să mă întrebe cum se face. Sunt medici și asistente care ne spun: „dacă toată lumea ar face ca dumneavoastră, lumea stomatologică ar fi mai bună”. Sunt medici care ne sună și ne roagă să mai organizăm câte un eveniment în domeniu sau să mai scriem câte un articol despre un anumit subiect, pentru că au încredere că oferim soluții verificate și bine documentate. Desigur, sunt afirmații plăcute și care ne dau aripi ca să mergem mai departe.
Valori: respect | încredere | calitate | promptitudine | proactivitate

Ne puteți crede pe cuvânt sau...
... puteți contacta partenerii noștri la nivel național: cabinete și clinici care au ales LANT Dental atunci când a venit momentul să achiziționeze echipamente.
Găsiți o listă cu toți partenerii LANT Dental aici. Vă invităm să îi contactați sau chiar să le călcați pragul și să le cerreți feedback legat de colaborarea cu noi.

În plus
Parteneriatele pe care le-am încheiat cu firme de renume din lumea întreagă ne oferă oportunitatea de a crea campanii speciale dedicate medicilor stomatologi și personalului din clinici și cabinete – astfel vă puteți bucura de prețuri imbatabile la instrumentele care vă permit să vă faceți treaba cât mai sigur și eficient. Pentru a fi curent cu cele mai noi oferte, vă puteți abona la newsletter-ul LANT Dental cu un click aici: MĂ ABONEZ!

Apreciem orice feedback din partea profesioniștilor din domeniul stomatologic și vă invităm să ne spuneți cum vă putem ajuta sau îmbunătăți experiența cu LANT Dental (plasarea comenzii, livrarea produselor, servicii post-vânzare etc.) prin intermediul formularului de contact disponibil aici

Fiecare comandă care depășește suma de 500 de lei, cu TVA inclus, beneficiază de TRANSPORT GRATUIT. Pentru livrarea comenzilor sub 500 de lei, cu TVA inclusă, tariful stabilit de curier este de 23 lei.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat