@Lant Dental, relațiile pe care le construim cu oamenii sunt bazate în primul rând pe încredere.


Medicii care aleg să lucreze cu noi au încredere că atunci când le propunem un produs, noi le oferim și serviciile conexe din jurul lui, pentru ca experiența medicului sau a asistentei să fie una completă și mulțumitoare. Mai mult, propunerile noastre vin întotdeauna ca urmare a unei nevoi/necesități/probleme a medicului, cu promisiunea de a rezolva situația care îl macină pe medic. Nu de puține ori am preferat să nu vindem anumite produse și să le spunem medicilor direct: nu vă vând așa ceva, nu o să vă ajute la nimic, risipiți bani. Medicii cu care lucrăm pot confirma asta.


O să exemplific cum facem acest lucru în cazul echipamentelor. Echipamentele sunt produse durabile și scumpe, de cele mai multe ori. Decizia de a achiziționa un echipament pentru cabinetul stomatologic sau pentru camera de sterilizare nu se face pe principiul „să fie ieftin și bun”. Că dacă e așa, atunci sigur nu lucrați cu noi. Ceea ce e perfect viabil, e loc pentru toată lumea. 

Filosofia noastră este că echipamentul construiește în sine o experiență. Pornește de la ceva tangibil: masa de operație Brumaba, mașina automată de spălat și termodezinfectat instrumente de la SciCan, lampa chirurgicală de la Dr. Mach etc. Dar experiența devine cu adevărat memorabilă când fiarele, cablurile, ledurile și softurile construiesc universuri noi în mâinile medicilor sau asistentelor. Abia în acest moment interacțiunea cu dispozitivul medical creează sens și momente wow pentru cei implicați. 

Medicii sunt mulțumiți că munca lor este acompaniată de echipamente de încredere, pe care se pot baza și care le permit să ofere ce au mai bun în timpul intervențiilor stomatologice.

Asistentele sunt mulțumite că sunt expuse mai puțin la munci repetitive și fără valoare umană adăugată și că pot lucra în condiții eficiente, axându-se pe relaționarea cu pacienții și asigurarea unui mediu plăcut și sigur în cabinet.

Cum scriam la început, ceea ce oferim cu dispozitivele medicale pe care le vindem clinicilor stomatologice este experiența în sine.

 

  1. Ea începe cu identificarea nevoii sau a problemei, prin discuții ample cu medicii sau asistentele. Având atâta experiență în spate, ne este ușor să adresăm întrebările potrivite, astfel încât să identificăm și soluțiile pe măsură
  2. Experiența continuă cu livrarea și instalarea echipamentelor în clinică sau camera de sterilizare, cu respectarea instrucțiunilor producătorului și cu încadrarea în fluxul de lucru al cabinetului
  3. În completare, toate echipamentele pe care le livrăm au incluse în pachet serviciile de training și instruire pentru utilizatori. Este important ca persoanele care folosesc echipamentele să le înțeleagă principiile de funcționare, programele, pașii de lucru, operațiunile de mententanță preventivă etc. Din fericire, toate echipamentele pe care le avem în portofoliu au o calitate care ne place mult și care reprezintă criteriu de alegere, și anume: fiabilitate. Dispozitivele medicale pe care le propunem sunt testate în timp, atât în țară, cât și de către medici din alte țări și își dovedesc constant calitățile
  4. Nu în ultimul rând, asigurăm servicii de reparații, acolo unde situația o impune. Din fericire, situațiile sunt trecute la categoria excepții. Tot pentru că avem deja experiență în domeniu, avem pregătite piesele care necesită înlocuiri mai des, le avem în stoc, le putem livra de pe o zi pe alta, astfel încât fluxul de lucru din cabinet să fie afectat cât mai puțin.

Dacă încă nu lucrați cu noi, dar v-ar plăcea să o faceți, aruncați mai întâi o privire pe secțiunea Parteneri. Avem trecute acolo clinicile cu care lucrăm și echipamentele pe care le au de la noi. Nu ne credeți pe cuvânt. Sunați oamenii și întrebați-i despre produse și relația pe care o au cu noi. Apoi, nu uitați, suntem la un telefon distanță.