În 2024 pășim în cel de-al 7-lea an de când lucrăm în domeniul stomatologic pe cont propriu. Este al 7-lea an de când ne declinăm identitatea prin „sunt de la Lant Dental” și recunoaștem că o facem cu mândrie.  Pentru noi, 7 este o cifră rotundă, ca o vârstă până la care am învățat cum să fim (similar celor 7 ani de acasă), dar și ca o vârstă a promisiunilor unor noi orizonturi. 



Când am pornit la drum, am avut în gând un singur lucru:

Să lucrăm ceea ce ne place și să o facem în mod responsabil.


Ne ghidăm de atunci după principiile bunei relații cu oamenii cu care lucrăm și menținerii încrederii construite prin muncă. 

Oamenii la care ne referim sunt partenerii noștri – clienții, angajații, colaboratorii, furnizorii. Ne place să credem că oamenii care aleg să lucreze cu noi o fac cu bucurie și că au încredere că prin produsele și serviciile pe care le oferim, noi contribuim la îmbunătățirea muncii lor în cabinetul stomatologic.

Încrederea la care ne referim este construită în jurul produselor selecționate cu grijă pe care le avem în portofoliu. Toate produsele pe care le găsiți la noi sunt produse în care medicii au încredere și care au trecut testul timpului și fiabilității. Ne bucură reacțiile oamenilor când suturează pentru prima dată cu un fir de la noi sau când operează pentru prima dată pe o masă chirurgicală de la Brumaba. 

lant lant lant
Știm că produsele pe care le livrăm sunt gândite din start ca produse premium, care să ofere medicului, asistentului și pacientului o experiență cât mai plăcută în timpul unei intervenții stomatologice și după. 

lant lant lant 
Știm că recoltarea facilă de os cu Safescraper se întâmplă aici și acum, precum și că formarea de os nou se vede în câteva luni, ceea ce echivalează cu o prelungire a bucuriei. 
Știm că intervenția pe o masă Brumaba și lucrând așezat pe un scaun Brumaba este mai confortabilă aici și acum, precum și pe termen lung, prin asigurarea unei poziții corecte în timpul lucrului și menținerea corpului într-o poziție ergonomică pe termen lung.

lant lant lant
Știm că reprocesarea automată a instrumentelor într-o mașină de spălat și termodezinfectat este gata aici și acum, precum și că astfel prelungim viața instrumentelor, reducem erorile umane și asigurăm un mediu de lucru modern asistentelor medicale.

lant lant lant
Știm că monitorizarea modului în care sunt sterilizate instrumentele stomatologice este făcută conform legislației în vigoare, dar mai ales datorită bunei înțelegeri a responsabilității pe care o are cabinetul în furnizarea unui act medical în condiții de maximă siguranță.

Produsele noastre sunt gândite să facă bine și să facă o diferență față de alte soluții care există în domeniu.


Ne place să știm că, atunci când face un nod sigur fără să se agațe firul în articulația portacului, medicul încheie intervenția glorios, știind că se poate baza pe produsele Lant Dental.


Lucrând în domeniu de atâția ani, avem privilegiul să observăm medici în ascensiune, construind la rândul lor o lume stomatologică mai bună. Grija față de pacient și față de ei înșiși este reflectată prin alegerile pe care le fac, de la capătul de ață cu care suturează și până la echipamentele de ultimă generație care asigură o experiență stomatologică mai bună pentru medic, asistentă și pacient. Ne bucură oamenii care revin la noi și ne spun: „am folosit și altceva, dar firele/scrapere/micro șuruburile etc. de la voi sunt cele mai bune. Nu are rost să mai încerc și altceva, dacă am găsit produsul care îmi oferă rezultate predictibile și îmi eficientizează munca”. Medicii înțeleg calitatea soluțiilor propuse de noi și înțeleg că în munca lor nu e loc de compromis. Sau de erori. Sau de „lasă că merge și așa”.

Medicii cu care lucrăm noi înțeleg că merită mai mult pentru că au muncit mult să își construiască reputația pe care o au. Medicii cu care lucrăm noi aleg să folosească doar instrumente premium, care să le fie ca o extensie a propriilor mâini și care să le valideze măiestria. Medicii cu care lucrăm noi aleg succesul și predictibilitatea pentru că știu că merită ce e mai bun. La nivelul la care sunt, medicii cu care lucrăm spun: GATA CU JOACA, pentru că merită mereu mai mult. Ce a început ca un vis a devenit realitate: medicii fac ceea ce iubesc, construit pe o reputație solidă și merg constant mai departe. 

E momentul să spuneți GATA CU JOACA: să alegeți numai acele instrumente care vor ține pasul cu toate aceste planuri, care vă susțin reputația și vă ajută să creșteți.


Iar pentru asta, noi, cei de la Lant Dental, suntem aici să vă însoțim în acest demers ambițios și nobil.