SOLD OUT. Înscrierile pentru această ediție s-au încheiat. 
 
Despre decontaminare, dezinfecție și sterilizare prin proceduri și protocoale validate tehnologic, la standarde internaționale
 

 

Intervențiile în medicina stomatologică implică multe riscuri și respectarea unor proceduri și protocoale stricte pentru asigurarea calității actului medical și siguranței pacientului. 
Sunteți la curent cu cele mai recente reglementări internaționale și respectați întocmai procedurile? 
Veniți cu noi la seminar și aflați!

Eveniment susținut în limba engleză, cu traducere simultană în căști, de către Dr. Jaroslaw Rafalski
Eveniment susținut în limba română de către dr. Adrian Matei. 

Vineri, 18 octombrie | 09.00 – 13.30 | București 

Lector: Dr. Jaroslaw Rafalski
Lector: Dr. Adrian Matei

Event Digitalizarea sterilizarii in Romania prin alinierea la standardele occidentale

Munca în cabinetul stomatologic înseamnă ore întregi de intervenții și interacțiuni medic – pacient – clinică. 

Acest curs este destinat medicilor și asistentelor care vor să vadă cu alți ochi fluxul de activități din cabinet, care nu mai vor să facă activități repetitive și fără valoare și care vor să se concentreze doar pe munca cu adevărat valoroasă: actul medical la cele mai înalte standarde.

Pentru restul există tehnologii și echipamente moderne care preiau sarcinile, le execută la cele mai înalte standarde și vă oferă validarea tehnologică a proceselor efectuate.

Ce obțineți dacă veniți la curs?

  1. Aflați cum să garantați cele mai sigure servicii pentru medici, asistente și pacienți prin procese validate automat – fără să vă mai întrebați dacă faceți bine ceea ce faceți;
  2. Învățați metode noi de validare a ciclurilor de sterilizare utilizând echipamente sigure, cu rezultat garantat, chiar în clinica/cabinetul dumneavoastră;
  3. Vedeți cu ochii dumneavoastră cum decurge un ciclu complet automatizat și validat de procesare a instrumentarului cu dispozitive medicale moderne, reglementate internațional și avizate de Ministerul Sănătății;
  4. Învățați despre metode moderne de curățare, decontaminare, dezinfecție;
  5. Vă puneți la curent cu cele mai recente reglementări și standarde internaționale în privința decontaminării, dezinfecției și sterilizării;
  6. Aflați cum să economisiți timp pe care altfel l-ați aloca procesării manuale a instrumentarului și începeți să vă gândiți la activități cu plus-valoare pe care le puteți începe în clinică chiar de a doua zi;
  7. Testați chiar la curs metode noi de dezinfecție și decontaminare a suprafețelor;
  8. Aflați informații noi referitoare la posibilele infecții în cabinet;
  9. Aflați modalități noi de ținere sub control a răspândirii infecțiilor;
  10. Ascultați experiențele medicilor și asistentelor care folosesc deja aceste soluții și pregătiți-vă să mergeți cu o nouă atitudine la clinică a doua zi!

La finalul cursului, dăm și diplome de participare, ca să aveți și amintirea vizuală a unei experiențe memorabile.

Ce vom face la acest eveniment?

Vom avea două sesiuni de prezentări și interacțiuni cu lectorul, cu o pauză de cafea bine meritată între ele.
Să ne mai dezmorțim, să schimbăm păreri, să facem poze și să ne bucurăm de moment.

Ce va fi diferit la acest eveniment față de altele la care ați fost (poate) deja?

  1. În primul rând, avem un lector internațional tânăr, dar experimentat. Știm, sună a contradicție, dar chiar nu e. Avantajul lectorilor tineri este că au îmbrățișat tehnologia modernă rapid și sunt deschiși pentru orice gadget nou – chiar și în stomatologie. Veți afla de la un medic tânăr care-i treaba cu tehnologia care validează procese, cu automatizările și echipamentele moderne în clinică.
  2. În al doilea rând, locația cursului este una modernă, complet tehnonologizată și adaptată evenimentelor.
    Ne dăm întâlnire la Impact Hub, Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square.
  3. În al treilea rând, este primul tip de curs despre digitalizare și automatizare în cabinetul stomatologic. Procesele de dezinfecție și sterilizare sunt prezentate exclusiv în relație cu tehnologia modernă, la standarde occidentale

După ce primiți ecusonul de participant și beți împreună cu noi o cafea și luați o gustare pentru un start bun al zilei, aveți acces la soluțiile practice referitoare la digitalizarea sterilizării în cabinetul dumneavoastră, prin alinierea la tendințele occidentale.

Prezența dumneavoastră la Seminarul de Digitalizare a Sterilizării în România prin Alinierea la Standardele Occidentale:

  1. Consultanță personalizată pe partea de modernizare, tehnologizare și digitalizare a procedurilor din cabinet în ceea ce privește dezinfecția și sterilizarea.
  2. Experiențe de învățare de la alți colegi din domeniu. Aflați care sunt potențialele problemele sau oportunități pe care le enunță participanții la seminar. 
  3. Accesul la informații de ultimă oră, cu proceduri și protocoale, cu soluții concrete, exemple și răspunsuri practice.
  4. Participarea la un eveniment de top, unde sunt prezenți medici, asistente și specialiști de top în domeniul digitalizării proceselor din cabinet în domeniul prevenirii răspândirii infecțiilor.
  5. Organizare în zona de business a orașului, la Impact Hub București, într-o locație nouă, modernă, cu tehnologie de ultimă oră.


Ce vom face în tot acest timp?

Prima sesiune, 1h45min

Tipuri de infecții în stomatologie și proceduri preventive
  • De ce trebuie să fim conștienți de infecțiile încrucișate;
  • Bolile transmisibile asociate stomatologiei;
  • Riscuri în sănătatea și securitatea muncii. Cum să vă păstrați personalul în siguranță;
  • Cum să evitați înțepăturile și zgârieturile cu instrumente contaminate;
  • Echipamentul individual de protecție;
  • Cum să munciți în condiții sigure pentru echipa stomatologică și pentru pacienți.

*** Pauză de cafea și de socializare ***

A doua sesiune, 1h45min

Digitalizarea sterilizării. Prevenirea răspândirii infecției prin tehnologii moderne, automatizate și validate
  • Care sunt diferențele dintre dezinfecție, decontaminare și sterilizare;
  • Dezinfecția chimică a suprafețelor;
  • Curățarea automată și dezinfecția termică;
  • Sterilizarea instrumentelor stomatologice;
  • Validarea proceselor: cum putem asigura că tratamentele au fost efectuate în mod corespunzător și că echipamentele și instrumentele sunt potrivite pentru intervenții;
  • Ghid zilnic de control al infecțiilor.

 

Cine sunt lectorii?

Dr. Jaroslaw Rafalski
Jaroslaw Rafalski
este pasionat de stomatologie și de construirea unei bune relații între pacienți și echipa stomatologică. Este lector certificat Coltene Micromega și ține prezentări și workshopuri hands-on. În calitate de medic stomatolog, pune acces pe viziunea interdisciplinară în clinică și pe grija față de pacient. Este co-autor al proiectului „Tratează persoana, nu boala”, proiect care scoate în față comunicarea cu oamenii în domeniul stomatologic

Dr. Adrian Matei
Adrian Matei
este medic specialist epidemiolog la Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu din București și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Dr. Adrian Matei este membru în Asociația pentru Prevenirea și Controlul Infecțiilor, afiliată internațional Infection Prevention Society. Medicul Adrian Matei va avea intervenții în special pe partea de legislație românească și aplicarea ei în cabinetele și clinicile stomatologice. Așadar, pregătiți-vă întrebările și adresați-le în timpul cursului pentru a obține informațiile de care aveți nevoie pentru siguranța în cabinet.

 

Program

Vineri | 18 octombrie 2019 | 09.00-13.30
09.00 – 09.30 – Înscrierea participanților și cafea de bun venit
09.30 – 11.15 – Prima sesiunea
11.15 – 11.45 – Pauză de cafea, gustări și socializare
11.45 – 13.30 – A doua sesiune
După 13.30 – întrebări și răspunsuri, consultanță personalizată echipamente și soluții pentru digitalizare în prevenirea răspândirii infecțiilor.

Locație

Impact Hub, Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square.

Taxă de participare

  • Early booking: €150 €100, pentru înscrieri până pe data de 15 septembrie 2019
  • Late booking | ultimele locuri disponibile: €150 €100, pentru înscrieri între 16 septembrie și 17 octombrie 2019
Taxa de participare include accesul la eveniment, 2 pauze de cafea, consultanță din partea lectorului și a organizatorilor, diplomă de participare.

Înscrierile la acest eveniment sunt închise. Rămâneți aproape, pentru că vom anunța ediția a doua în curând. Vă mulțumim!

Cu respect, Liliana Lefter
Marketing Manager
Lant Dental