Lant Dental angajează agent de vânzări

 

Am muncit atât în ultimii 2 ani, că am crescut mai mult decât putem duce. 

 

Prin urmare, avem nevoie de oameni care să ni se alăture în demersul nostru de a aduce unele dintre cele mai bune și inovatoare produse în cabinetele stomatologice românești.

 

Angajăm în București, în principiu, dar... dacă e cineva care ne convinge că în Cluj, Timișoara, Sibiu, Constanța sau orice alt oraș din țară e rost de extindere – suntem deschiși noilor oportunități.

 

Ce căutăm?

O persoană care să aibă rolul de agent de vânzări.

 

Ce trebuie să facă?

Să vândă produsele din portofoliu și să consilieze doctorii să ia cele mai bune alegeri în privința dispozitivelor medicale stomatologice.

 

Ce trebuie să știe?

Să știe vânzări. Musai. Și piața medicală/stomatologică – e un avantaj, că intri mai lin în atmosferă. Să fi citit vreodată măcar o carte de vânzări sau să fi participat la cursuri de vânzări. Să știe să identifice o obiecție și să o trateze corespunzător. Să fie în stare să asculte medicul cu care vorbește, să pună întrebări astfel încât să identifice nevoile și să construiască o comandă de produse în jurul nevoilor medicului. 

 

Cum trebuie să fie?

Să fie sociabil, deschis, optimist. Ne plac și introvertiții, dar cu ei am prefera să lucrăm pe alte proiecte. Să fie capabil să deschidă uși și să închidă vânzări. 

 

În plus?

Permis de conducere categoria B.

 

Ce oferim?

Mașină, telefon, training, cataloage, produse demo și apoi salariu & bonusuri, în funcție de performanțe. 
(Oferim cele mai mari bonusuri din industria stomatologică - o extravaganță - dar ne place ca oamenii cu care lucrăm să se simtă parte din echipă, nu simpli angajați).

 

Ce faci în continuare?

Trimite CV la office@lantdental.ro în care să ne spui și câteva lucruri interesante despre tine și de ce te potrivești pentru acest job.
Te contactăm noi dacă sclipește ceva.

 

Așteptăm cu deosebit interes.

Liliana & Nick Lefter

Lant Dental 

www.lantdental.ro