Mesele de operație și scaunele pentru medici și asistente produse de Brumaba sunt în topul preferințelor medicilor stomatologi pentru echiparea sălilor de operație OMF.


Brumaba-made-in-Germany

Spiritul Brumaba

Brumaba asigură o intervenție chirurgicală lină, eficientă și economică pe termen lung, cu o muncă fără oboseală și relaxată pentru chirurg și poziționarea optimă a pacientului. Produsele Brumaba oferă un avantaj în funcționalitate, ergonomie, fiabilitate și durabilitate. Produsele Brumaba ajută la eficientizarea și eficiența procedurilor chirurgicale și a tratamentelor medicale. Brumaba reprezintă produse inovatoare, de înaltă calitate și bine gândite, pe care clientul se poate baza 100% în orice moment.

Fiabilitate, robustețe și durabilitate
Produsele Brumaba sunt echipamente de lucru robuste și fiabile pentru o perioadă îndelungată de timp. Utilizarea materialelor de înaltă calitate precum oțelul inoxidabil și sistmeul micro hidraulic asigură o durată lungă de viață și o funcționare fiabilă. Majoritatea meselor de operație vândute până acum sunt - cu întreținere regulată - încă în uz zilnic, chiar și după mai mult de 15 sau 20 de ani. Suntem mândri să spunem că Brumaba este 100% „Made in Germany”.

Serviciul tehnic
Serviciul tehnic este furnizat direct de Brumaba. Scopul este de a evita defecțiunile în sala de operații prin întreținere și verificări regulate. În cazul în care apar probleme tehnice, Brumaba garantează cel mai rapid suport posibil. Fiecare distribuitor este obligat să ofere un centru de service și întreținere competent. Echipele de service internaționale sunt instruite în mod regulat la sediul Brumaba din Germania.

Managementul calității
Brumaba GmbH & Co. KG lucrează cu un sistem de management al calității de mulți ani și în prezent este certificat conform EN ISO 13485. Brumaba își va dezvolta în continuare standardele de proiectare și calitate în viitor.

Articolul este tradus și adaptat de pe pagina oficială Brumaba