Uniturile stomatologice și scaunele dedicate medicilor și asistentelor de la Brumaba sunt unice în domeniul medical. Abordarea Brumaba este să ofere cea mai bună experiență atât medicului, cât și pacientului în timpul intervențiilor stomatologice. Citiți mai jos o serie de caracteristici care fac ca echipamentele Brumaba să fie unice în domeniul medical. 

Bazat pe experiență practică în utilizarea clinică
Brumaba a cultivat întotdeauna relații puternice cu clienții săi din diferite discipline medicale și este întotdeauna deschisă la sugestii pentru optimizarea produselor sale. Acest dialog activ asigură dezvoltarea de soluții orientate spre practică, care fac procesele chirurgicale de zi cu zi - dar și cele mai obișnuite intervenții stomatologice - mai eficiente și ergonomice atât pentru chirurg, cât și pentru pacient.

Funcție avion
Cu înclinarea laterală unică (funcția avion, +/- 17°), vă mutați în mod constant câmpul chirurgical într-o poziție ergonomică optimă și preveniți afectarea pe termen lung a gâtului și a spatelui. În plus, funcția de înclinare laterală facilitează repoziționarea pacientului pentru confortul personalul.

Ajustabilitate și nivelul de poziționare a pacientului
Căptușelile viscoelastice previn punctele de presiune. Patru zone de așezare a pacientului reglabile (cinci în cazul Varius) permit reglarea optimă a uniturilor stomatologice Brumaba pentru pacient din punct de vedere anatomic și fiziologic. Într-o poziție confortabilă culcată, mușchii și respirația pacientului sunt relaxați și circulația rămâne stabilă.

Căptușeala și igiena
Căptușeala confortabilă (8 cm grosime pentru Venus) asigură igiena adecvată și curățenia necesară în zona de intervenție. Dispozitivul de fixare brevetat cu eliberare rapidă asigură îndepărtarea fără efort a pieselor de căptușeală prin intermediul unui „sistem de clic”, permițând astfel curățarea simplă și rapidă a căptușelii și a cadrului.


Oțelul inoxidabil medical (inox)
Brumaba folosește în principal oțel inoxidabil. Proporția de materiale plastice din produs este limitată la minimum. Motivul: Oțelul inoxidabil este deosebit de rezistent la coroziune și poate fi curățat și dezinfectat foarte bine. Materialul este deosebit de durabil și oferă posibilitatea unei reparații în loc de o nouă achiziție. Este foarte stabil și poate fi reciclat 100% după ciclul de viață (lung) al produsului.


Design slim
Designul deosebit de fin al meselor creează spațiu optim pentru picioare. Chiar și atunci când medicul este așezat, el are acces nestingherit și o distanță chirurgicală ideală la pacient. Pe scurt: scaunul stomatologic se adaptează la dvs. și nu invers.

Secțiune telescopică pentru cap, patentată (Varius, Primus, Genius)
Secțiunea dublă telescopică pentru cap este un element de bază brevetat al sistemului de operare Brumaba. Designul delicat și ajustarea flexibilă permit poziționarea optimă a capului pacientului. Secțiunea specială pentru cap se adaptează practic automat ca lungime și poziție pentru confortul pacientului și pentru a obține poziția de lucru dorită, oferind acces excelent către pacient.

Tetieră patentată în formă de potcoavă
Datorită reglabilității sale tridimensionale (articulație sferică, reglare a lungimii și a înălțimii), tetiera special concepută în formă de potcoavă permite poziționarea sigură, stabilă și precisă a capului. Poziționat într-un mod atât de confortabil, pacienții dvs. sunt întotdeauna confortabili și relaxați.

Utilizare. Reglare cu telecomandă manuală
Acesta servește pentru a vă regla unitul stomatologic Brumaba. Toate cele patru suprafețe de ședere, funcția de înclinare laterală (Varius și Primus), nivelul de înălțime și toate cele 8 poziții de memorie pot fi acționate și operate prin simpla apăsare a unui buton. Operarea manuală este inclusă în configurația standard a tuturor scaunelor stomatologice Brumaba.
Funcția de memorie
Funcția de memorie integrată permite programarea individuală a 8 poziționări diferite. Acestea pot fi accesate prin simpla apăsare a unui buton prin comanda manuală. Poziționările recurente sau solicitante sunt adesea salvate în memorie. Pacientul este mutat din poziția șezută în poziția operatorie dorită la apăsarea unui buton, cu aproape niciun efort.

Calitate de încredare. Made in Germany
Timpurile de nefuncționare în sala de operații sunt enervante și costisitoare. Cu scaunele stomatologice Brumaba aveți un produs pe care vă puteți baza. Fabricate în Germania, uniturile Brumaba reprezintă un echipament de lucru robust și fiabil, care vă va ține mulți ani. Materialele premium precum oțelul inoxidabil asigură robustețea necesară. Sistemul hidraulic este cunoscut pentru funcționalitatea sa continuă și durata de viață lungă. Majoritatea echipamentelor stoamtologice Brumaba sunt - când sunt întreținute în mod regulat - încă în funcțiune zilnică continuă chiar și după mai mult de 15 sau 20 de ani de utilizare. Chiar și sarcinile maxime cauzate de pacienți extrem de grei sau de funcționare continuă de-a lungul mai multor ani sunt ușor susținute de uniturile noastre.
Durată de utilizare îndelungată
Sistemul hidraulic Brumaba este cunoscut pentru o funcționare lină pe termen lung și o durată lungă de viață. Sistemul hidraulic încapsulat, proiectat pentru o capacitate de încărcare deosebit de mare, permite reglarea silențioasă a mesei. Majoritatea uniturilor Brumaba sunt - cu întreținere regulată - încă în funcțiune zilnică continuă chiar și după mai mult de 15 sau 20 de ani. Chiar și sarcinile maxime cauzate de pacienți extrem de grei (300 kg Varius și Primus, 250 kg pentru seria Genius și Venus) sau funcționarea continuă de-a lungul anilor pot fi asigurate fără probleme.

Flexibilitate crescută
Datorită faptului că echipamentele Brumaba sunt mobile, nu sunteți legat de infrastructurile existente sau de instalațiile noi costisitoare. Vă puteți proiecta mediul de lucru în mod flexibil, beneficiind în același timp de toate avantajele unei soluții viabile din punct de vedere economic.


Extrem de ușor de mutat
Uniturile stomatologice Brumaba sunt extrem de ușor de mutat - chiar și la sarcină maximă. Acest lucru economisește timp și bani atunci când pregătiți pacientul pe masa de operație înainte de intervenție și îl transferați în camera de recuperare după intervenție sau pentru curățare ulterioară. Procedurile chirurgicale consecutive pot fi efectuate cu eficiență ridicată a costurilor.

Coloană telescopică duală
Coloana dublă telescopică patentată reglează înălțimea de lucru a unitului Varius de la 620 la 1.050 mm și a mesei Primus de la 530 mm la 960 mm (opțional pentru Genius, Venus). Reglarea nivelului de înălțime de lucru permite practic orice intervenție chirurgicală, atât în poziție așezată, cât și în poziție în picioare. Obținerea unei poziții de ședere extrem de scăzute facilitează așezarea și ridicarea de pe scaun, în special pentru pacienții foarte mici.
Acces deosebit de jos pentru pacienți
O înălțime de acces deosebit de joasă, în cazul unitului Primus, permite pacientului să se așeze confortabil pe scaunul stomatologic.

Baterii care durează mult

Cu scaunele stomatologice Brumaba vă bucurați de o libertate wireless completă. Uniturile pot fi operate independent de sursa de alimentare și vă permit să vă proiectați infrastructura sălii de intervenții cu o flexibilitate extremă. O încărcare pe săptămână la operarea completă a sălii de tratament (150 de cicluri) este de obicei suficientă. Utilizând o baterie de schimb, puteți obține o funcționare lină non-stop. Beneficiu suplimentar: Fără cabluri încurcate și, prin urmare, siguranță operațională și de lucru crescută pentru personal și pacienți.
Compatibilitate cu modele mai vechi
Piesele de schimb și accesoriile Brumaba sunt - ori de câte ori este posibil - compatibile cu modelele mai vechi. Acestea se potrivesc uniturilor stomatologice existente care sunt folosite de mulți ani și pot fi utilizate fără restricții.

Garanția Brumaba și serviciile post-vânzare
Rata de eșec a produselor Brumaba este neglijabilă. În cazul unei defecțiuni (foarte rare), extinderea garanției cu contractul de întreținere vă va ajuta.


Articolul, textul, imaginile și drepturile de autor aparțin companiei Brumaba.
Prezentul text reprezintă o traducere și o adaptare în limba română realizată de Lant Dental. 
Textul original este disponibil aici.