Autoclavele Bravo - Produs premiat Dental Advisor

Bravo modelul vechi nu mai face parte din portofoliul Lant Dental.
Modelele noi, G4, sunt disponibile aici: https://www.lantdental.ro/autoclav-clasa-b/


Autoclavele Bravo produse de compania canadiană SciCan au fost votate de către consultanții Dental Advisor "Produs Câștigător" în anul 2016.

Citiți mai jos raportul complet și opiniile celor 10 consultanți Dental Advisor care au testat sterilizatorul timp de 6 luni, evaluându-l cu 92%.

Comentariile consultanților

"Usucă instrumentele și pungile mai bine decât orice alt sterilizator".
"Ușor de folosit; ușor de încărcat/descărcat".
"Îmi plac funcțiile de umplere automată și de scurgere automată".
"Puțin zgomotos".
"Faceți diametrul camerei mai mare".

Descriere

BRAVO este un sterilizator cu o cameră de vacuum fracționată, care încorporează atât cicluri pre-vac, cât și post-vac concepute pentru o penetrare optimă a aburului și utilizează numai apă proaspăt distilată pentru fiecare ciclu. BRAVO rulează teste de auto-diagnosticare la pornirea aparatului și are patru cicluri pre-setate pentru cele mai populare cicluri. Este disponibil în două capacități (17 și 21 litri); ambele unități sunt disponibile cu două tensiuni (120V și 220V), funcționare cu un singur buton și o garanție de doi ani. Timpul mediu de ciclu este de 33 de minute pentru a asigura uscarea instrumentelor împachetate. Caracteristicile speciale includ sistemul de apă "Pull'n Push" cu utilizare unică; mecanism dublu de închidere a ușii; uscare inteligentă a instrumentelor cu ușile închise prin tehnologia Dri-Tec; și imprimanta internă opțională sau un logger extern de date. Consultanții au evaluat ambele dimensiuni ale sterilizatorului BRAVO (17 & 21 litri) cu trei tăvi de instrumente din oțel inoxidabil, raft din oțel inoxidabil, un recipient cu conectare rapidă pentru adăugarea apei distilate, a tubulaturii și a unui filtru bacteriologic suplimentar. BRAVO a fost evaluat de 10 consultanți pe o perioadă de 6 luni și a primit un rating clinic de 92%.

Caracteristicile echipamentului

BRAVO a livrat pungi de instrumente sterilizate care au fost descrise ca fiind complet uscate (bone-dry). Unitatea a obținut evaluări ridicate pentru ușurința funcționării, lizibilitatea ecranului și accesibilitatea programelor unității. Una dintre unitățile evaluate a fost echipată pentru caracteristica de auto-umplere/auto-scurgere care a crescut confortul utilizării în mod substanțial. Unitatea mai mică (17 litri) este potrivită pentru o practică dentară de dimensiuni mici și mijlocii; toți consultanții au preferat unitatea mai mare (21 litri). Posibilitatea de a roti raftul în interiorul camerei pentru a aranja casetele (vertical) sau pungile (orizontal) mărește versatilitatea sterilizatorului. 50% dintre consultanți au evaluat BRAVO ca fiind mai bun decât sterilizatorul lor actual. 50% dintre consultanți ar trece la BRAVO și 70% ar recomanda acest autoclav.

*Articol preluat, tradus și adaptat de pe website-ul www.dentaladvisor.com.