Containerele Stoma® p.i.c.® au ceva ce o să vă încânte: durabilitatea acestora, grație designului și materialelor de cea mai bună calitate

Acestea sunt gândite pentru organizarea instrumentelor în funcție de tratamentul pe care urmează să îl efectuați pacientului. În loc să folosiți nenumărate punguțe cu instrumente ambalate individual, apelați la organizarea acestora în casete și în containere.

În cazul în care doriți să vă faceți o idee despre cum arată kiturile de intervenții, puteți apela la experiența liderilor de opinie Stoma, care și-au creat propriile kituri pe care le utilizează la intervenții, dar și la workshopurile pe care le susțin. Unul dintre cele mai celebre kituri din portofoliul nostru este Kitul pentru tehnica Khoury, dezvoltat de Prof. Fouad Khoury împreună cu Stoma. Acest kit conține toate instrumentele necesare tehnicii de fixare a plăcuțelor de os cu microșuruburi - toate instrumentele fiind amplasate facil într-o casetă.

Pentru chirurgie, implantologie, parodontologie etc. Stoma a creat diverse kituri, împreună cu liderii de opinie, kituri pe care le găsiți la noi pe website. În afară de acestea, nu uitați că cele mai bune kituri sunt cele care sunt personalizate perfect nevoilor dvs. Vă puteți crea propriile casete cu instrumente pe care să le folosiți la tratamente endodontice, parodontologice, chirurgicale, implantologice etc. 

containere-stoma-organizare-instrumentar

Datorită sigiliului din silicon, containerele Stoma® p.i.c.® asigură sterilitatea casetelor și a instrumentelor conținute până în momentul deschiderii lor. Sistemul de filtrare are și rol de codificator/indicator pentru intervenția/tratamentul propus. În acest mod, containerele reprezintă o alternativă sigură și prietenoasă cu mediul la ambalajele de unică folosință.

Containerele pot fi identificate cu precizie datorită etichetelor colorate, care pot fi inscripționate individual. Fiind inscripționate/conform procedurilor interne ale clinicii, containerele pot fi stivuite, ceea ce facilitează manipularea lor facilă, salvarea spațiului din depozitul de sterile și o depozitare organizată.

Containerele Stoma® p.i.c.® sunt făcute astfel încât să se potrivească cu casetele Stoma® p.i.c.®. Există numeroase modalități de a umple containerele cu casete cu instrumente. În funcție de nivelul containerului, acesta poate acomoda 1, 2 sau chiar 3 casete/tăvi, care pot fi puse unele peste altele.

Care sunt beneficiile dvs. atunci când folosiți containerele Stoma® p.i.c.®?
1. Sistemul de închidere Stoma® asigură menținerea containerelor închise în timpul sterilizării.

2. Suportul pentru filtru încadrat de un sigiliu de silicon asigură păstrarea sterilității conținutului până în momentul deschiderii containerului.

3. Opțiunile de etichetare individuală permit identificarea rapidă prin etichetele codificate pe culori. Sigiliile de siguranță protejează containerele împotriva deschiderii accidentale sau neautorizate.

4. Trasabilitatea facilă este posibilă prin intermediul etichetelor de hârtie auto-adezive.

5. Alternativă prietenoasă cu mediul la ambalajele de unică folosință. Luarea casetelor din container se face cu o singură mână.

6. Salvează spațiul și vă ajută să aveți depozitul organizat.

7. Reprezintă un mijloc de transport sigur și facil al instrumentelor către sala de tratament și apoi către sala de sterilizare.


Ne-ar face o deosebită plăcere să vă prezentăm avantajele acestor containere și să vă oferim consultanță în crearea unei organizări eficiente a instrumentelor, personalizată pentru cabinetul sau clinica dvs.