Autoclave Clasă B Bravo: caracteristici și beneficii
Bravo modelul vechi nu mai face parte din portofoliul Lant Dental.
Modelele noi, G4, sunt disponibile aici: https://www.lantdental.ro/autoclav-clasa-b/


Autoclavele Bravo sunt echipamentele revoluționare ale SciCan proiectate să asigure performanță, siguranță, flexibilitate și ușurință în utilizare.
 
Sunt sterilizatoare sofisticate, dar în același timp ușor de utilizat, cu o gamă largă de opțiuni și configurații și dispozitive de operare brevetate pentru a satisface orice necesitate de sterilizare pentru instrumentele medicale și dentare, garantând performanța lor maximă în orice condiții. 
 
Autoclavele sunt echipate cu o interfață prietenoasă. În loc să adapteze echipamentul și caracteristicile acestuia, utilizatorul poate să configureze sterilizatorul conform propriilor nevoi. Dental advisor award Bravo autoclav
 
Ușor de utilizat, compacte și estetice, sterilizatoarele Bravo sunt partenerul ideal pentru profesioniștii care caută maximul siguranței în sterilizare. Autoclavele Bravo sunt controlate complet de microprocesoare, iar camera de sterilizare (cu o capacitate de 17 sau 21 litri) este realizată din oțel inoxidabil ștanțat.
 
Sterilizatoarele Bravo sunt caracterizate de un sistem de vacuum fracționat pentru eliminarea completă a aerului, inclusiv din materialele/instrumentele cu tubulatură sau poroase și o fază finală de uscare eficientă prin vacuum capabilă să elimine toate urmele de umiditate din orice încărcătură de instrumente.
 
Sistemul exclusiv de generare a aburului, circuitul sanitar eficient și managementul electronic (suplimentat cu senzori de înaltă precizie) garantează o viteză mare în execuția procesului de sterilizare și o stabilitate excelentă a parametrilori termodinamici.
 
Mai mult decât atât, autoclavul, prin sistemul de evaluare al proceselor monitorizează constant, în timp real, toți parametrii vitali ai sterilizatorului, garantând siguranță absolută și rezultate perfecte.
 
Autoclavele Bravo oferă 10 programe de sterilizare (dintre care unul personalizat), fiecare caracterizat cu uscare optimizată pentru o sterilizare rapidă și eficientă pentru tipuri variate de încărcături (instrumente și materiale) utilizate în mediile medicale și dentare. Patru dintre acestea pot fi selectate direct din panoul de bord simplificat.
 
Unitățile Bravo oferă de asemenea un număr interesant de opțiuni pentru configurarea modului de pre-încălzire, bazat pe frecvența utilizării sterilizatorului și tipărește raportul ciclurilor de sterilizare (pentru modelele cu imprimantă).
 
Sterilizatoarele Bravo au, de asemenea, cele mai complete, sofisticate și avansate sisteme de siguranță disponibile la momentul actual pentru a proteja utilizatorii în cazuri de anomalii de operare electrice, mecanice sau termice.