Inovație & tehnologie

În perioada 12-16 martie 2019, la Köln a avut loc cea de-a 38-a ediție a expoziției internaționale pentru medicina stomatologică, IDS 2019.

IDS - International Dental Show Köln este organizat o dată la doi ani. Evenimentul aduce împreună producători de dispozitive medicale și medici stomatologi din întreaga lume. Ediția din 2019 a fost marcată de inovație, mii de produse nou lansate, demonstrații live și workshopuri practice. A fost o expunere unică pentru întreaga industrie stomatologică, unde au fost prezentate cele mai importante concepte și tehnologii pentru clinicile stomatologice și laboratoarele dentare. 

Echipă & dedicare

Noi am reprezentat echipa Lant Dental la acest eveniment-fenomen și vrem să împărtășim cu dumneavoastră impresiile post-expoziție.

Echipa Lant Dental @IDS 2019

Producători & parteneri

Manifestarea a debutat cu Trade Dealer Day, o zi rezervată special pentru producători și distribuitori. Ne-am bucurat să trecem prin standul fiecărui partener și să ne revedem cu drag cu fiecare în parte. Expozițiile de acest fel sunt un prilej deosebit pentru a cunoaște oamenii noi din echipe, pentru a revedea oameni și parteneri vechi și de încredere și pentru a consolida relațiile actuale.

Expoziția ne-a facilitat discuțiile și negocierile cu toți furnizorii Lant Dental, într-un timp relativ scurt - o săptămână. Cel mai mult ne-a bucurat încrederea partenerilor noștri, satisfacția lor pentru eforturile pe care le depunem în România pentru a le reprezenta cu demnitate brandurile și dorința fermă de a continua pe acest drum împreună.

Lant Dental Romania Medipac Grecia @IDS 2019 Lant Dental Romania Jakobi Dental Germania @IDS 2019

Lant Dental Romania Medipac Grecia @IDS 2019

Lant Dental Romania Meta Italia @IDS 2019

Cu această ocazie, trecem în revistă partenerii noștri în care avem încredere și pe care îi reprezentăm cu mândrie în România:

SciCan - echipamente și dispozitive medicale: mașini automate de spălat și dezinfectat instrumente stomatologicesterilizatoare rapide pentru stomatologiedezinfectanți și șervețele dezinfectante; teste Bowie-Dick și indicatori chimici & biologici | Canada

Meta - dispozitive medicale sterile: recoltatoare de os de unică folosință - Safescraper angulatMicross - recoltator minim invazivSmartact - dispozitiv pneumatic pentru fixarea pinilor în membranepini pentru membrane | Italia

Medipac - fire de sutură sterile, reosorbabile și neresorbabile - inclusiv PTFEmembrane din PTFE ranforsate cu titan | Grecia

Jakobi Dental - instrumente stomatologiceoglinzi anti-aburire pentru fotografie dentară | Germania

Medici & parteneri

În fiecare dintre zilele alocate expoziției ne-am întâlnit și cu medici stomatologi din România cu care am interacționat în standurile producătorilor noștri. Am intermediat discuții între medici și producători. Medicii au evaluat produse și au oferit feedback. Doctorii și asistentele au avut ocazia să testeze produse noi sau deja consacrate și să găsească modalități de a le îngloba în practica actuală pentru a obține rezultate mai bune, mai rapide și predictibile în medicina stomatologică. 

Nick & Dr. Gheorghe Vulpe @Meta IDS 2019 Nick & Dr. John Popovici @Jakobi Dental IDS 2019

Pași, trepte și viitor

IDS 2019 a reprezentat pentru noi o săptămână plină de emoții, întâlniri, discuții, confirmări ale rezultatelor noastre și mulțumiri pentru tot ceea ce facem. Spațiul de expunere este extrem de vast și ofertant și de aceea un medic stomatolog are nevoie de toată săptămâna pentru a putea vedea tot ce s-a lansat și pentru a avea discuții pertinente cu producătorii sau distribuitorii acestora pentru echiparea clinicilor cu produsele nou lansate la IDS 2019.

Am mers zilnic peste 16 km pe jos - prin toată zona de expoziție Koelnmesse, am făcut zilnic peste 22.000 de pași și am urcat 15 etaje zilnic. Z-i-l-n-i-c.

Nick & Lili @IDS 2019

Suntem plini de recunoștință și vrem să vă (re)asigurăm de ceva.

Vom face în continuare toți pașii necesari, vom parcurge necondiționat toate treptele și vom urca progresiv toate etajele pentru a ne asigura că suntem alături de medicii stomatologi din România, de cabinetele și clinicile lor, de pacienții și personalul lor.

Suntem Lant Dental și suntem alături de medicii stomatologi din România.