Bazându-se pe o experiență în domeniul stomatologic de mai bine de 100 de ani, în anul 2023 Stoma face un pas important și lansează o linie nouă de produse, gama Dark Line.
Gama de instrumente stomatologice Dark Line este construită pe tehnologia hy-light, o tehnologie patentată și brevetată de Stoma.
Noile instrumente din gama Dark Line hy-light sunt:
cu 25% mai reduse ca greutate față de instrumentele clasice Stoma. Asta înseamnă o tactilitate sporită și anduranță crescută, chiar și la cele mai solicitante intervenții stomatologice;
corpul instrumentelor este prevăzut cu caneluri speciale. Acestea contribuie la o greutate optimă a instrumentului, dar facilitează în acelați timp curățarea și dezinfectarea eficace***.
tactilitate ergonomică, precum și un ghidaj sigur și precis al instrumentului în timpul manevrării;
suprafața specială a instrumentelor din gama hy-light este elegantă și reduce reflexiile luminii atunci când instrumentele sunt folosite împreună cu lupe sau microscop;
acoperirea specială a instrumentelor din gama Dark Line asigură un contrast sporit, în plus față de ceea ce oferă gama hy-light.

***caracteristicile efective de curățare și dezinfecție mecanică (într-o mașină automată de spălat și dezinfectat) au fost verificate de un laborator de testare independent și acreditat.


Instrumentele sunt folosite și recomandate de către personalități notorii ale stomatologiei internaționale:


Prof. Dr. Dr.
Anton Sculean, M.S.,
Director clinic f. periodontology,   
University Bern, Switzerland
Prof.
Giovanni Zucchelli DDS, PhD,
Professor at Bologna
University, Italy


Instrumentele stomatologice din gama Dark Line pt fi comandate @LantDental folosind acest link.