Este despre gânduri bune, despre liste de cadouri și despre liste "de făcut" pentru anul următor. 2017 este aproape de sfârșit și decembrie, pe lângă faptul că este o lună a cadourilor, este și o lună a evaluărilor.

Este timpul în care adunăm și reflectăm, când facem un pas în spate și - poate - ne dăm o șansă să vedem cu alți ochi lucrurile care ne-au adus aici, oamenii pe care îi avem aproape și cel mai important: ne analizăm pe noi.

Luna aceasta, mai mult ca oricând, este despre noi, despre cât de mult ne cunoaștem, ne apreciem și ne iubim. Este despre cât de mult bine putem aduna și cât de mult putem împărtăși.

Este despre cadouri oferite și primite cu iubire, cu respect, cu apreciere și cunoaștere. Cu sens. Să nu facem din cadouri doar o obligație de care trebuie să ne achităm. Să alegem cadouri utile și inspirate, de care să ne bucurăm pe noi și pe ceilalți luni și ani întregi.

Să facem din decembrie o lună cu sens. O lună în care pregătim activ și conștient noul an, fiind mai buni, mai prezenți, mai atenți la noi și la ceilalți.

Să facem acest decembrie să fie unul me-mo-ra-bil!

Gânduri bune!