Experienţă
 
Compania Dr. Mach a fost fondată în anul 1948 de inginerul Walter Mach și managerul Hans Dufter. Numele companiei se referă la medicul Dr. Ludwig Mach, unchiul lui Walter Mach. Încă din primele sale zile, compania se concentrează pe utilizarea tehnologiei de iluminat în domeniul medical.
Dr. Mach este un business de familie, independent din punct de vedere financiar. Produsele Dr. Mach sunt vândute în peste 80 de țări.
Calitate
Afacerea Dr. Mach a fost întotdeauna și intenționează să rămână independentă de furnizorii externi. Capacitatea de producție atinge 85%, acoperind astfel prelucrarea metalelor, producția de componente electrice și electronice și asamblarea finală a produselor. Această strategie generează avantaje pentru clienți în ceea ce privește flexibilitatea și calitatea consecventă a produselor. Dr. Mach folosește doar echipamente de producție de ultimă generație.
Inovaţie
Mai mulți ingineri au rolul exclusiv de dezvoltare continuă a gamei de produse. Mai mult, Dr. Mach are la dispoziție o rețea complexă de experți în domeniul opticii și electronice.
Proiectare
O colaborare strânsă cu designerii industriali asigură sisteme de iluminare funcționale și în același timp elegante. Construcția lămpilor Dr. Mach reflectă cerințele pieței, cum ar fi rentabilitatea, durabilitatea în practica medicală zilnică, ușurința în montare și facilitățile de întreținere.
Continuitate
Angajații cu înaltă calificare, care sunt instruiți pentru implementare flexibilă, sunt coloana vertebrală a companiei Dr. Mach. Mulți dintre ei sunt alături de Dr. Mach de mai bine de 10 ani, oferind astfel continuitate. Oferind oportunități de formare profesională, Dr. Mach își asumă responsabilitatea ca angajator.
Service
Prin intermediul unor agenți regionali instruiți, Dr. Mach oferă un serviciu la nivel mondial de sprijin profesional. Ne puteți contacta oricând pentru detalii și informații suplimentare.