La Dr. Mach, atunci când vine vorba de corpuri de iluminat și lumini, nu ne gândim doar la lucși, circuite electrice și procesele de producție. Mai degrabă, suntem preocupați de fiabilitate, lipsa oboselii legate de muncă și versatilitate - pe scurt: despre sănătate.

Acesta este probabil motivul pentru care lămpile Dr. Mach sunt printre cele mai bune din lume.


Calitate

Există anumite lucruri pentru care pur și simplu nu acceptăm nici un compromis: dezvoltarea, implementarea și fabricarea produselor noastre. Suntem conștienți de faptul că lămpile noastre medicale sunt un instrument important pentru medicii din întreaga lume. Prin urmare, îndeplinesc în mod constant cele mai înalte standarde - în ceea ce privește tehnologia, producția și durata de viață. Pentru că puteți opera în mod fiabil la cel mai înalt nivel numai dacă oferim tot ce putem.


Tehnologie

Când vine vorba de lămpi de înaltă calitate, vremurile nu au fost niciodată mai bune decât astăzi. Digitalizarea, IoT și tehnologiile moderne de iluminat oferă noi oportunități interesante de dezvoltare. Având în vedere acest lucru, dezvoltăm în mod constant noi funcționalități pentru a vă asigura că puteți lucra mai eficient: sisteme în cascadă, gestionarea umbrelor, reglarea electronică a câmpului de lumină, sisteme video și gestionarea inovatoare a temperaturii culorii, pentru a numi doar câteva. Și deja lucrăm la următoarea noastră inovație.

Funcționalitate

Dezvoltăm și construim lămpi medicale de aproape 75 de ani. Datorită acestei experiențe, suntem versați în aplicațiile perfecte pentru practica medicală. Fie că sunt suprafețe sterile, mânerele care încorporează funcționalitatea, design-uri care disipă căldura sau panourile noastre de control auto-explicative, lămpile de la Dr. Mach garantează o ușurință maximă de utilizare. Atunci când este combinat cu propriile noastre capacități de producție interne, rezultatul este un nivel de perfecțiune care poate fi resimțit zi de zi, săptămână după săptămână și an după an.