Safescraper Twist - recoltator de os angulat | Meta

SKU
3987
700,01 lei
în stoc

LANT DENTAL este unic distribuitor autorizat în România pentru Safescraper® Twist - recoltator de os angulat | Meta; capacitate: 2,5 cc/recoltator; 3 recoltatoare/cutie. Prețul final care apare pe factura fiscală este de 700 de lei, TVA inclus.

lant dental - unic distribuitor autorizat safescraper meta romania
Lant Dental este unic distribuitor autorizat pentru recoltatoarele de os Meta în România.
Cumpărați recoltatoarele de os Meta Safescraper direct la distribuitorul autorizat pentru România. 


Regenerarea osoasă este mai predictibilă atunci când utilizați os autolog, proaspăt recoltat de la pacient
De ce să folosiți Safescraper Twist angulat | Meta pentru recoltarea osului autolog?

  • Folosiți dispozitive medicale minim invazive, cu efecte minime asupra pacientului și cu timp rapid de vindecare a locului operat;
  • Utilizați instrumente de unică folosință, sterile; sunt sigure atât pentru dumneavoastră, cât și pentru pacient;
  • Accesați orice zonă intraorală grație designului ergonomic al recoltatoarelor;
  • Recoltați fâșii de os cu forme alungite și curbe, cu lungimi de ≈ 1,3 mm și grosimi de 150-250 µ;
  • Asigurați-vă o intervenție cu succes predictibil: osul recoltat e recunoscut de organism ca os vital multi-transplant; acesta prezervă la maximum vitalitatea celulelor, ceea ce susține integrarea grefei osoase.

Standardul de aur în recoltarea intraorală de os

 

Safescraper® Twist - recoltator de os angulat Meta este cel mai popular instrument pentru recoltarea manuală a osului de la pacient, ideal pentru grefe în orice tip de defecte.

Performanța exclusivă a lamei tăietoare permite colectarea osului și menținerea la maximum a vitalității celulei, ceea ce este esențial pentru integrarea grefei osoase. Osul recoltat este deja amestecat cu sânge și gata pentru a fi poziționat în zona defectului. De asemenea, acesta poate fi păstrat temporar în condiții aseptice în camera de stocare transparentă.

 


Beneficiile dvs. când utilizați recoltatorul de os Safescraper® Twist - recoltator de os angulat Meta

Siguranță

Recoltatorul este steril și poate fi folosit o singură dată, pentru un singur pacient. Acest lucru permite medicului să recolteze os autogen și să elimine astfel orice posibilitate de transmitere de infecții.

Ușor de folosit

Cutia conține 3 recoltatoare de os în ambalaj individual steril.

Tehnică superioară de recoltare

Tehnica de recoltare manuală a osului este atraumatică și bine tolerată de către pacient. Grefele mențin astfel vitalitatea celulei în comparație cu metodele alternative care pot măcina sau supraîncălzi osul.

Design ergonomic

Osul poate fi recoltat din orice zonă intraorală, inclusiv de lângă defectul de os.

Versatil

Recoltatorul Safescraper® Twist - recoltator de os angulat Meta este instrumentul ideal atât pentru procedurile de recoltare extensive, cât și pentru cele minore. Versiunea curbă facilitează accesul în zonele de recoltare greu accesibile.

Capacitate mare de stocare

Cantități mari de os pot fi colectate în cadrul unei singure intervenții. Dacă este nevoie, camera transparentă de stocare poate fi golită și recoltatorul poate fi utilizat în continuare la același pacient.

 


 

detalii-safescraper-meta

 


 

Proprietățile grefei corticale

 

Vitalitate crescută a celulelor

Tehnica manuală de recoltare menține componenta celulară a grefei. Osul recoltat cu Safescraper® Twist - recoltator de os angulat Meta conține celule de os active și bine prezervate, în special osteocite (vitalitate de bază: 45-72%), dar și osteoblaste, osteoclaste și celule osteoprogenitoare.

Morfologie ideală

Osul obținut cu ajutorul Safescraper® Twist - recoltator de os angulat Meta are forme alungite și curbe cu lungime de aproximativ 1,3 mm și grosime cuprinsă între 150 și 250 µm. Porozitatea și densitatea mică a grefei autogene facilitează angiogeneza.


Efect volumetric

Creșterea volumului obținută prin tehnica de recoltare manuală folosind Safescraper® Twist - recoltator de os angulat Meta reduce cantitatea de os necesară pentru a umple defectul de os și, astfel, operațiunea este mai sigură pentru pacient. O grefă de os cortical de aproximativ 0,33 cc este suficientă pentru a trata un defect care ar necesita în mod normal aproximativ 1 cc de os obținut prin alte metode de recoltare sau cu substituent de os.

Plasticitate biologică

Țesutul obținut cu Safescraper® Twist - recoltator de os angulat Meta este colectat și menținut în camera etanșă în condiții sterile. La câteva minute după colectare, osul capătă o plasticitate deosebită datorită prezenței sângelui coagulat.

Transplantul de os

Grefele de os recoltate cu Safescraper® Twist - recoltator de os angulat Meta sunt recunoscute de către organismul uman ca os vital multi-transplant, osul se integrează în țesutul din jur și face parte din procesul fiziologic de remodelare. La 9 luni de la intervenție este vizibilă o formațiune considerabilă de os nou și celule vitale sunt încă regăsite în fragmentul de grefă corticală.

 


Avantajele lamei semicirculare

performante-lama-taietoare

 

Eficiență maximă de tăiere;
Accelerează timpul de recoltare;
Zonă de tăiere de 160º;
Colectează fâșii de os de dimensiuni și grosimi potrivite pentru integrarea grefei;
Control excelent în timpul procedurii de recoltare;
Eficient pe orice suprafață a osului (plană, concavă, convexă);

Risc zero de contaminare.

Descărcați documente:
Declarație de conformitate
Certificat marcaj CE
Instrucțiuni în limba română

Producator Meta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat