Safescraper Twist Volumizer - recoltator de os angulat/cutie cu 3 bucăți | Meta

SKU
5501
1.014,83 lei
în stoc

LANT DENTAL este unic distribuitor autorizat în România pentru Safescraper® Twist Volumizer

Obțineți cu 20% mai mult volum de os cu fiecare recoltare
Reduceți disconfortul pacientului
Vârf angulat pentru acces pe orice suprafață


Nou de la Meta: mai mult volum osos 
De ce să folosiți Safescraper Twist Volumizer | Meta pentru recoltarea osului autolog?

Inovația de la Meta în ceea ce privește recoltatoarele de os Safescraper Twist este disponibilă acum și în România. Bazat pe o experiență de zeci de ani, cu mii de medici utilizatori în întreaga lume, Meta aduce acum un nou produs care vă oferă performanțe crescute pentru același efort de recoltare. 

Safescraper Twist vine cu un plus de volum - varianta Volumizer - ceea ce vă asigură un volum crescut de os cu 20% pentru aceeași cantitate recoltată. Lama tăietoare la 160° este proiectată cu două caneluri paralele, ceea ce face ca zona de recoltare să fie divizată în 3, crescând astfel volumul.

Accesul este facil grație vârfului angulat, caracteristicile lamei tăietoare respectă reputația consacrată Meta, iar faptul că prin aceleași manevre și același efort obțineți cu 20% mai mult volum de os asigură și confort sporit pentru pacient, reducând manevrele de recoltare.  Standardul de aur în recoltarea intraorală de os

 

Bazat pe tehnologie de ultimă generație și pe practicile medicale curente, Meta rămâne alături de profesioniștii în medicina OMF și duce inovația la un nou nivel.
Corpul ergonomic angulat asigură practicianului acces facil în orice zonă a cavității orale.
Performanța tăietoare a lamei - amplificată de cele 2 caneluri paralele - reduce disconfortul pacientului.
Lama asigură o suprafață de tăiere la 160°, asigurându-vă spațiul necesar pentru recoltare.
Recoltatorul poate fi utilizat cu succes pe orice suprafață de os: plană, concavă ori convexă.
Instrument disponibil pentru recoltare atât pentru defecte minore de os, cât și pentru cele majore.
Recoltatoarele sunt ambalate individual în mod steril, sunt de unică folosință și gata de a fi utilizate la pacient.


Beneficiile dvs. când utilizați recoltatorul de os Safescraper® Twist Volumizer - recoltator de os angulat Meta

Siguranță

Recoltatorul este steril și poate fi folosit o singură dată, pentru un singur pacient. Acest lucru permite medicului să recolteze os autogen și să elimine astfel orice posibilitate de transmitere de infecții.

Ușor de folosit

Cutia conține 3 recoltatoare de os în ambalaj individual steril.

Tehnică superioară de recoltare

Tehnica de recoltare manuală a osului este atraumatică și bine tolerată de către pacient. Grefele mențin astfel vitalitatea celulei în comparație cu metodele alternative care pot măcina sau supraîncălzi osul.

Design ergonomic

Osul poate fi recoltat din orice zonă intraorală, inclusiv de lângă defectul de os.

Versatil

Recoltatorul Safescraper® Twist Volumizer - recoltator de os angulat Meta este instrumentul ideal atât pentru procedurile de recoltare extensive, cât și pentru cele minore. Versiunea curbă facilitează accesul în zonele de recoltare greu accesibile.

Capacitate mare de stocare

Cantități mari de os pot fi colectate în cadrul unei singure intervenții. Dacă este nevoie, camera transparentă de stocare poate fi golită și recoltatorul poate fi utilizat în continuare la același pacient.

 


 

 

Proprietățile grefei corticale

 

Vitalitate crescută a celulelor

Tehnica manuală de recoltare menține componenta celulară a grefei. Osul recoltat cu Safescraper® Twist Volumizer - recoltator de os angulat Meta conține celule de os active și bine prezervate, în special osteocite (vitalitate de bază: 45-72%), dar și osteoblaste, osteoclaste și celule osteoprogenitoare.

Morfologie ideală

Osul obținut cu ajutorul Safescraper® Twist Volumizer - recoltator de os angulat Meta are forme alungite și curbe cu lungime de aproximativ 1,3 mm și grosime cuprinsă între 150 și 250 µm. Porozitatea și densitatea mică a grefei autogene facilitează angiogeneza.


Efect volumetric

Creșterea volumului obținută prin tehnica de recoltare manuală folosind Safescraper® Twist Volumizer - recoltator de os angulat Meta reduce cantitatea de os necesară pentru a umple defectul de os și, astfel, operațiunea este mai sigură pentru pacient. O grefă de os cortical de aproximativ 0,33 cc este suficientă pentru a trata un defect care ar necesita în mod normal aproximativ 1 cc de os obținut prin alte metode de recoltare sau cu substituent de os.

Plasticitate biologică

Țesutul obținut cu Safescraper® Twist Volumizer - recoltator de os angulat Meta este colectat și menținut în camera etanșă în condiții sterile. La câteva minute după colectare, osul capătă o plasticitate deosebită datorită prezenței sângelui coagulat.

Transplantul de os

Grefele de os recoltate cu Safescraper® Twist Volumizer - recoltator de os angulat Meta sunt recunoscute de către organismul uman ca os vital multi-transplant, osul se integrează în țesutul din jur și face parte din procesul fiziologic de remodelare. La 9 luni de la intervenție este vizibilă o formațiune considerabilă de os nou și celule vitale sunt încă regăsite în fragmentul de grefă corticală.

 


Versiunea extra volum | Avantajele lamei semicirculare cu duble caneluri


 

Dezvoltat grație experienței de lungă durată cu recoltatoarele Safescraper;

Versiunea Volumizer oferă aceleași performanțe în timp ce asigură un volum crescut de os;

Înlesnește recoltarea rapidă și acurată a osului cortical autolog;

Calitatea osului recoltat asigură prezența crescută a osteocitelor viabile;

Susține acceptarea grefei, neovascularizarea și regenerarea osoasă;

Osul colectat conține deja sânge și este gata pentru a fi utilizat;

Canelurile duble de pe lamă asigură trei suprafețe de recoltare, amplificând volumul.

Descărcați documente:
Declarație de conformitate
Certificat marcaj CE
Instrucțiuni în limba română

Producator Meta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat