Autoclav Bravo G4, Clasă B, SciCan, 22 litri

SKU
7A621000
42.413,17 lei
în stoc
Bravo G4 - autoclav Clasă B de la SciCan. Capacitate: 22 litri. Conform EN 13060.
Click pentru broșura în limba română
Autoclav Clasă B Bravo G4. Sterilizare la modul Smart.

Sterilizarea este în mod normal ultimul pas în reprocesarea instrumentelor, după curățare, dezinfecție și mentenanță. Pentru instrumentele critice care necesită autoclavare, acest pas esențial necesită atât atenție deosebită din partea asistentelor, cât și performanță de încredere din partea autoclavului. Autoclavul Clasă B Bravo™ este un sterilizator care respectă cerințele standardului EN13060. Sterilizatorul răspunde tuturor cerințelor legate de viteza de sterilizare, capacitatea de procesare a instrumentelor, siguranță în sterilizare și eficiența întregului proces. Tehnologia de sterilizare de ultimă oră încorporează procese de pre- și post-vacuum pentru a permite atât penetrarea facilă a aburului în timpul ciclului de sterilizare, cât și uscarea rapidă a instrumentelor după etapa de sterilizare.


Conform standardului EN 13060
Asigură rezultate reproductibile, validabile pentru ciclurile de sterilizare
standard en13060


Tehnologia de conectivitate G4 și trasabilitatea datelor

Sterilizatorul Bravo™ G4 permite încărcări fiabile, documentare și păstrarea datelor; conectează și transmite datele despre cicluri dispozitivelor dumneavoastră electronice (telefon, tabletă, laptop), oferindu-vă acces facil la datele despre cicluri și informații despre mentenanță. Un port USB (card de memorie extern) este de asemenea disponibil pentru păstrarea datelor. 


Bravo-autoclav-clasa-B

Design flexibil
Autoclavele Bravo™ G4 au 3 opțiuni diferite de capacitate a camerei de sterilizare: 17, 22 sau 28 de litri. În felul acesta, puteți alege dimensiunea sterilizatorului care se potrivește cel mai bine cu nevoile clinicii dumneavoastră. Dimensiunile exterioare ale dispozitivului vă permit să îl amplasați în mod accesibil în orice loc din camera de sterilizare. Dimensiunile interioare vă permit procesarea a 5 tăvi sau 3 casete (pentru modelele 17 și 22 l) și 6 tăvi sau 4 casete (pentru modelul 28 l).


Caracteristici smart și eficiente

Autoclavul clasă B Bravo™ asigură timpi de procesare eficienți, sterilizând și uscând instrumentele în cicluri care pornesc de la 33 de minute. 
Caracteristica de pornire întârziată a unui ciclu permite utilizatorului să programeze ciclurile să înceapă mai târziu. Acest lucru este eficace atunci când programați, de exemplu, ciclurile de test să ruleze înaintea începerii programului de muncă în cabinet. 


Opțiuni de umplere variate

Bravo™G4 oferă numeroase opțiuni de umplere și drenare a apei, printre care: umplere manuală pe partea superioară frontală a unității și umplere și drenare automată prin porturile aflate în spatele echipamentului. Accesoriile pentru apă oferă diferite opțiuni pentru orice centru de sterilizare. 


Sterilizare blândă și timpi de sterilizare scurți - posibile cu Bravo™G4
Autoclavul Bravo™G4 este proiectat luând în considerare siguranța, performanța, flexibilitatea și ușurința în utilizare. Autoclavul Bravo™G4 realizează etapa de vacuum la începerea ciclului de sterilizare pentru a asigura eliminarea completă a aerului și penetrarea facilă a aburului; iar la finalul ciclului realizează etapa de vacuum pentru a îndepărta aerul umezit, astfel încât instrumentele să fie uscate atunci când deschideți ușa sterilizatorului. 
Sistemele de control electronic monitorizează fiecare fază, în același timp, pentru a verifica respectarea parameterilor. Dacă este înregistrată orice fel de anomalie în timpul ciclului, programul este întrerupt imediat, generând o alarmă identificată printr-un cod, cu un mesaj care explică natura problemei. 
Cu un astfel de control, atunci când selectați programul de sterilizare potrivit, aveți garanția unei sterilizări eficace în orice condiții. 

touchscreen
Cicluri și timp de sterilizare

incarcare-maxima-cicluri-sterilizare-autoclav-Bravo


Pornire întârziată a ciclurilor 

Fiecare ciclu are opțiunea de pornire întârziată pentru a vă ajuta că coordonați sterilizarea cu fluxul de muncă din cabinet.
Această caracteristică este ideală pentru a realiza ciclurile de testare (vacuum și helix) înainte de a începe ziua de muncă.
pornire-intarziata-cicluri-autoclav-bravog4-scican


Tehnologie G4 pentru gestionare facilă a datelor despre cicluri technologie-4g

O caracteristică principală a sterilizatorului Bravo™G4 este tehnologia inovativă G4. 
Un touchscreen generos vă oferă informații detaliate despre cicluri și permite utilizatorilor să urmărească operațiunile curente.
Autoclavul Bravo™G4 oferă conexiune prin wi-fi sau un port integrat Ethernet, permițănd unității să se conecteze la rețeaua de internet a clinicii și să transmită date despre cicluri către dispozitivele dumneavoastră inteligente. În felul acesta aveți acces facil la informațiile despre cicluri și detalii legate de mentenanță. Pentru a optimiza procesele de muncă, sterilizatorul Bravo™G4 poate fi configurat să trimită e-mailuri cu informații despre cicluri sau mesaje de eroare direct către asistente sau către tehnicianul de service. Datele despre cicluri sunt salvate automat intern și pot fi descărcate pe un USB, trimise pe e-mail sau tipărite la imprimantă. Această caracteristică unică a dispozitivelor G4 de la SciCan a fost special proiectată pentru a îndeplini cerințele legale de completare a datelor despre cicluri. Unitățile Bravo™G4 au, de asemenea, o caracteristică de trasabilitate care solicită un cod de acces pentru a elibera o încărcătură. 


Programe de testare

Autoclavul Bravo™G4 oferă 2 programe de testare pentru a verifica periodic eficacitatea sterilziatorului: un test vacuum, un test helix și un test combinat vacuum-helix realizat secvențial. Această caracteristică, împreună cu amânarea pornirii ciclurilor, îmbunătățește eficacitatea în centrele de sterilizare, permițând rularea testelor în afara orelor de muncă, înainte de începerea programului. SciCan recomandă derularea testelor de verificare periodic, pentru a îmbunătăți eficiența actului de sterilizare. 
programe-testare-bravo


Opțiuni de alimentare cu apă
Sterilizatorul Bravo™ G4 propune diferite opțiuni pentru a umple rezervorul de apă:
- umplere manuală, prin portul frontal
- umplere prin zona superioară a carcasei 
- umplere automată prin portul din spatele unității.
Producator SciCan Dental
WhatsApp Chat WhatsApp Chat