Servicii

Aveți echipamente stomatologice produse de compania canadiană SciCan?

  • Mașini de spălat și dezinfectat instrumentar Hydrim;
  • Sterilizatoare rapide Statim;
  • Autoclave Bravo;
  • Distilatoare de apă Aquastat;
  • Filtre de apă Hydros;
  • Etc.

Vă putem oferi servicii de mentenanță și reparații cu tehnicieni acreditați de către SciCan.


Utilizarea echipamentelor stomatologice vă permite să vă desfășurați munca în cabinet în siguranță și în condiții moderne. Echipamentele produse de compania SCiCan sunt fiabile, ușor de folosit și de încredere.

Pentru a vă bucura o perioadă cât mai îndelungată de avantajele oferite de aceste echipamente, asigurați-vă că le folosiți în mod corespunzător și că le asigurați cu periodicitate mentenanțaînlocuirea pieselor consumabileînlocuirea filtrelor, a garniturilor etc.


-> Fiecare echipament SciCan vine însoțit cu un manual de utilizare unde sunt specificate cerințele de mentenanță și înlocuire a consumabilelor. Dacă nu aveți manuale de utilizare pentru echipamentele dumneavoastră SciCan, vă rugăm să ne contactați, iar noi vă vom oferi gratuit manualele de care aveți nevoie.

-> Dacă aveți nevoie de consultanță în ceea ce privește necesitățile de mentenanță, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi toate informațiile necesare.

-> Dacă aveți nevoie de kituri de mentenanțăkituri de service, de filtre, de garnituri, de soluții consumabile pentru întreținerea echipamenteloretc. - le avem pe stoc și vi le putem livra imediat

Serviciile de mentenanță sunt realizate exclusiv de către tehnicieni acreditați SciCan.


Contactați-ne și vom găsi împreună soluțiile de care aveți nevoie pentru întreținerea și mentenanța echipamentelor dumneavoastră SciCan.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat