Indicatori Biologici Ensure

SKU
indicatori-biologici-ensure
569,69 RON
In stoc
Indicatori biologici Ensure SciCan. 
Selectați în casetele de mai jos cantitatea de indicatori biologici pe care doriți să o comandați.
Nume produs Cant.
Ensure - indicatori biologici pentru incubator (100 bucăți)
1.784,29 RON
Ensure - indicatori biologici pentru incubator (25 bucăți)
569,69 RON

Ensure - indicatori biologici pentru incubator (25 sau 100 de bucăți)

Indicatorii biologici reprezintă numele dat unui proces de evaluare a sterilizării unui mediu din prisma rezistenței la tulpini de microorganisme (de exemplu, G. stearothermophilus, B. atrophaeus).

Indicatorii biologici sunt utilizați pentru a dezvolta timpii de procesare pentru încărcări tipice și pentru monitorizarea eficienței procesului de decontaminare. Aceștia mai pot fi utilizați pentru a confirma datele termocuplurilor la verificarea profilurilor de încălzire și validarea eficacității autoclavului.

Indicatorii biologici Ensure sunt rapizi, fiabili și independenți pentru rezultate în numai 24 de ore. Flacoanele conțin spori și sunt plasate strategic în încărcătura care urmează să fie sterilizată. După terminarea ciclului de sterilizare, indicatorii biologici sunt incubați și rezultatul nu trebuie să indice o creștere de germeni pentru a valida procesul de sterilizare ca fiind unul reușit.

Indicatorii biologici sunt singura metodă eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru a asigura performanța eficientă a sterilizatorului dumneavoastră.