Fire de sutură neosorb - PGLA

SKU
Fire de sutură neosorb - PGLA
începand de la 55,69 €
In stoc

Imaginea este cu titlu informativ. Cutiile cu firele pe care le vom livra vor respecta intocmai cerintele dumneavoastră pe care vă rugăm să le alegeți de mai jos (grosimea firului, tipul acului, mărimea acului, lungimea firului).

Firele de sutură resorbabile din PGLA – Acid poliglactinic 910 sunt indicate pentru utilizarea în apropierea și/sau ligarea tisulară generală, inclusiv utilizarea în procedurile stomatologice sau oftalmologice. Nu sunt recomandate pentru procedurile cardiovasculare sau neurologice. Suturile resorbabile sintetice NEOSORB PGLA provoacă o reacție inflamatorie minimă acută în țesuturi, care este urmată de absorbția treptată a suturii de către țesutul conjunctiv fibros.

Pierderea progresivă a rezistenței și în final absorbția suturilor resorbabile sintetice NEOSORB PGLA se realizează prin hidroliză, unde polimerul se degradează în acizi glicolic și lactic, care sunt absorbiți și metabolizați ulterior în organism. Absorbția începe ca o pierdere a tensiunii fără pierderea apreciabilă a masei. NEOSORB PGLA păstrează aproximativ 50% din media tensiunii la sfârșitul celei de-a 3-a săptămâni post-suturare. Absorbția suturii este în esență completă între 56-70 de zile.

Alegeti firul potrivit aici.

Producator Medipac