Ensure - indicatori biologici pentru incubator (25 bucăți)

SKU
SCI-BI25
116,26 €
In stoc
Ensure - indicatori biologici pentru incubator (25 bucăți)

Ensure - indicatori biologici pentru incubator (25 bucăți)

Indicatorii biologici reprezintă numele dat unui proces de evaluare a sterilizării unui mediu din prisma rezistenței la tulpini de microorganisme (de exemplu, G. stearothermophilus, B. atrophaeus).

Indicatorii biologici sunt utilizați pentru a dezvolta timpii de procesare pentru încărcări tipice și pentru monitorizarea eficienței procesului de decontaminare. Aceștia mai pot fi utilizați pentru a confirma datele termocuplurilor la verificarea profilurilor de încălzire și validarea eficacității autoclavului.

Indicatorii biologici Ensure sunt rapizi, fiabili și independenți pentru rezultate în numai 24 de ore. Flacoanele conțin spori și sunt plasate strategic în încărcătura care urmează să fie sterilizată. După terminarea ciclului de sterilizare, indicatorii biologici sunt incubați și rezultatul nu trebuie să indice o creștere de germeni pentru a valida procesul de sterilizare ca fiind unul reușit.

Indicatorii biologici sunt singura metodă eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru a asigura performanța eficientă a sterilizatorului dumneavoastră.