Ensure - Incubator profesional pentru indicatori biologici (230V)

SKU
SCI-BINC-230
320,11 €
In stoc
Ensure - Incubator profesional pentru indicatori biologici (230V)

Ensure - Incubator profesional pentru indicatori biologici (230V)

Pentru că standardele sunt foarte înalte | Because the Stakes are too highTM

Linia de produse Ensure conține un sistem ușor de utilizat, in-office, pentru verificarea eficienței sterilizatoarelor cu abur.

Ensure este un dispozitiv care funcționează cu indicatori biologici și monitorizează eficiența proceselor de sterilizare în cazul autoclavelor cu abur. Notă: dispozitivul nu conține ingrediente sau microorganisme patogene.

Incubatorul Ensure are o capacitate de 10 flacoane și este un dispozitiv unic în domeniul său. Cu un concasor de fiole integrat și un timer încorporat pentru până la cinci programe diferite, sistemul SciCan Ensure nu lasă loc pentru erori în timp.

Produsul nu conține indicatorii biologici.
Aceștia pot fi comandați separat utilizând codurile de produs
  • SCI-BI100 - Indicatori biologici pentru Ensure (100 de bucăți);
  • SCI-BI25 - Indicatori biologici pentru Ensure (25 de bucăți).

Legislație
Ordinul Ministrului Sănătății nr. 916/2016 pentru aprobarea Normelor tehnice privind curăţarea, dezinfecţia şi sterilizarea în unităţile sanitare publice şi private, Anexa nr. 5 și Anexa nr. 3 cu Normele privind aprobarea structurii funcționale a cabinetelor medicale în vederea autorizării sanitare (aprobată prin O.M.S. nr. 915/23.12.1999 pentru completarea O.M.S. nr. 84/1998 privind autorizaţia de liberă practică medicală) menționează: toate unitațile sanitare (spitale, cabinete) care folosesc instrumentar refolosibil au obligația de a-l steriliza după fiecare utilizare, iar eficacitatea sterilizării se verifică lunar prin testele bacteriologice și chimice pentru fiecare ciclu de sterilizare.


Procedura de verificare cu Ensure - Incubator profesional pentru indicatori biologici
Monitorizarea performanțelor autoclavelor trebuie realizată în funcție de recomandările autorităților în domeniu: lunar sau în funcție de frecvența utilizării autoclavelor.
Pentru un control optim al procesului de sterilizare, recomandările sunt să utilizați zilnic indicatori biologici în sterilizator.
Monitorizarea reprezintă responsabilitatea fiecărei instituții/fiecărui utilizator. 

Despre Linia Ensure SciCan Dental
Linia ENSURE cu produse de control, monitorizare și prevenire a răspândirii infecțiilor funcționează la cele mai înalte standarde. Acestea reprezintă un proces simplu și rapid pentru validarea performanțelor echipamentelor dumneavoastră de sterilizare.
Incubatorul unic vă permite să monitorizați până la 5 autoclave în același timp, oferindu-vă rezultate foarte ușor de citit și de interpretat care vă arată dacă sterilizarea a fost realizată sau nu. În plus, indicatoarele chimice Clasă 4 sunt valabile pentru autoclavul cu abur. Sistemul Ensure poate satisface chiar și cele mai stringente cerințe și reglementări internaționale. Nu trebuie să vă întrebați, când este atât de simplu să știți!

Vizualizați Material Safety Data Sheet pentru Ensure - Incubator profesional pentru indicatori biologici