După absolvirea Universității de Stat din Ohio, am lucrat ca asistent director pentru Serviciul de Monitorizare a Sterilizării la Colegiul Dentiștilor și curând după aceea am devenit trainer autorizat pentru Securitatea și Sănătatea în Muncă (Occupational Safety and Health Administration – OSHA) și public speaker. Aceste eforturi mi-au permis să fac ceea ce îmi place cel mai mult: să educ studenții cu privire la prevenirea infecțiilor.
Studenții la medicină stomatologică absolvă în acest moment cu unele dintre cele mai mari datorii educaționale imaginabile. Acesta este spiritul în care am realizat un calcul preliminar referitor la cât timp ar putea fi salvat utilizând casetele pentru instrumente în combinație cu un sistem de spălare automat. Aceste economii au fost fenomenale, deoarece asistentele stomatologice au câștigat mai mult timp liber și au avut posibilitatea să se concentreze pe proceduri generatoare de venituri pentru clinică sau cabinetele unde lucrează.

Instrumente procesate în Hydrim C61WD

Mașina de spălat automată Hydrim contribuie la un mediu de lucru sigur, în timp ce scade costurile.
Eu recomand mașina de spălat Hydrim SciCan, pentru că aceasta nu doar că reduce posibilitatea rănirii, dar și contribuie la economisirea timpului. Băile de ultrasunete oferă un alt proces automat de curățare a instrumentelor care implică: 1) plasarea instrumentelor după intervenție într-o soluție de pre-spălare; 2) clătire; 3) curățare ultrasonică; 4) o nouă rundă de clătire; și în final 5) uscarea și împachetarea instrumentelor pentru a fi sterilizate. Hydrim preia toți pașii de la #1 la #5, astfel încât instrumentele să poată fi împachetate sau puse în pungi imediat după curățare și apoi amplasate în sterilizator.

Masina de spalat si dezinfectat instrumente stomatologice HydrimClinicile stomatologice moderne nu își pot permite să instaleze echipamente care nu contribuie la eficiența cabinetului. Având mașină de spălat, este nevoie doar să o setați și puteți apoi să vă apucați de alte sarcini. Mașinile de spălat sunt ușor de folosit, iar prezența lor este justificată chiar și în cabinetele mici și centrele mici de procesare a instrumentarului. Mai mult decât atât, din punctul de vedere al siguranței, curățarea automată este preferabilă curățării manuale.

În mod sigur, mașinile de spălat automate reprezintă viitorul procesării instrumentarului, întrucât echipamentele moderne reduc drastic pașii necesari procesării și cresc siguranța. În plus, dacă există vreodată vreo problemă, informația necesară pentru diagnosticul de la distanță poate fi trimisă via e-mail către reprezentatul local al producătorului. Acest lucru economisește timp și efort considerabil.

Este de înțeles ca atunci când un cabinet decide să treacă la procesarea instrumentelor în mod automat, costurile sunt un factor important. De aceea, recomand să cereți reprezentantul local al producătorului o evaluare suplimentară pentru a determina dacă o mașină de spălat în combinație cu un sistem de casete pentru instrumentar, este o opțiune viabilă pentru cabinet. Această evaluare poate releva de cât timp aveți nevoie să recuperați investiția inițială și cât de multe economii poate face cabinetul pe termen lung. De asemenea, medicul trebuie să ceară părerea membrilor echipei responsabili cu procesarea instrumentarului.

Echipamentul adecvat, așa cum este Hydrim, poate promova un mediu de lucru mai sigur, poate crește productivitatea și poate îmbunătăți entuziasmul angajaților. Acestea sunt aspecte pe care ar trebui să le valorificați.

Hydrim M2 G4 pentru clinici mari

Pe scurt
  1. Eficiență: Unitățile automate de procesare a instrumentarului Hydrim sunt disponibile în două moduri de instalare: pe blatul mobilierului sau încorporate în mobilierul centrului de sterilizare.
  2. Tehnologie: Portalul G4 permite stocarea datelor ciclurilor de procesare, service log și posibilități de acces de la distanță.
  3. Fiabilitate: Mașinile de spălat de la SciCan oferă siguranță și fiabilitate și necesită minimă mentenanță.
  4. Repetabilitate: Tehnologia G4 asigură performanțe de spălare reproductibile, garantând că toate instrumentele beneficiază de același proces de curățare.

Articol scris de Karen Daw, MBA; Karen Daw Consulting LLC, Columbus Ohio și publicat în original în
https://lsc-pagepro.mydigitalpublication.com/publication/?i=543148&ver=html5&p=84#{"page":84,"issue_id":543148.
Articolul de pe Lant Dental este o traducere a articolului autoarei Karen Daw.
Toate drepturile de autor aparțin Karen Daw și Inside Dentistry.