Scrisoare de multumire

Iată că a mai trecut un an din viața noastră și din viața dumneavoastră și iată-ne la ceas de gânduri printre rânduri. Când ne gândim la 2018, anul care stă să se încheie, primul cuvânt care ne vine în gând este RECUNOȘTINȚĂ. Suntem atât de recunoscători pentru toate lucrurile care ni s-au întâmplat - bune și mai puțin bune - încât am vrea să împărtășim cu dumneavoastră gândurile noastre la final de an.

În primul rând, suntem recunoscători pentru ceea am făcut pentru și numai împreună cu dumneavoastră. Nu e un lucru simplu să lucrezi și să rămâi în acest domeniu, dar cu răbdare și cu gândul lucrului bine făcut, am reușit să ajungem astăzi aici. Domeniul medicinei dentare este unul foarte provocator. Ne bucurăm să lucrăm cu doctori foarte bine documentați, cu experiență și care întotdeauna își doresc mai mult. Feedbackul dumneavoastră este vital pentru noi și este cel care ne alimentează cel mai mult să continuăm. Ne bucurăm că numai cu ajutorul dumneavoastră am reușit să îmbunătățim produsele și serviciile pe care le oferim și să vă facem puțin mai ușoară munca pe care o depuneți zi de zi. Am apreciat întotdeauna feedbackul constructiv care a dus la produse și servicii mai bune pe care putem să vi le oferim.

Suntem recunoscători pentru toate telefoanele pe care ni le-ați dat și pentru toate comenzile primite. Apelurile dumneavoastră și dorința de a continua colaborarea sunt cel mai bun indiciu că ceea ce facem este bine și că suntem pe drumul cel bun. Numărul doctorilor cu care colaborăm a crescut semnificativ în 2018 și ne bucurăm nespus. Dar cel mai mult ne bucurăm când construim o relație cu fiecare dintre dumneavoastră și când ne auzim săptămânal sau lunar pentru comenzi noi. În marketing se numesc "clienți care revin". Noi vă considerăm "parteneri loiali" pe care ne putem baza și grație cărora suntem în domeniul medicinei dentare și creștem cu pași mici, dar siguri.

Suntem recunoscători pentru produsele pe care ni le-ați returnat. Deși excepții, am avut câteva produse care nu vi s-au potrivit și pe care nu ați ezitat să ni le anunțați. Feedbackul acesta ne-a ajutat enorm să vă înțelegem mai bine, să aflăm modul în care lucrați și care sunt preferințele dumneavoastră în materie de produse pentru cabinet. Am reușit să înlocuim produsele returnate sau să vă dăm banii înapoi - în funcție de cum ați preferat. Pentru noi este esențial să fiți mulțumiți și să rămâneți cu ideea că lucrați cu un partener pe care vă puteți baza și în care aveți încredere. Garanția doctorului 100% mulțumit este foarte importantă pentru noi și nu ne abatem de la acest principiu pe care ni l-am autoimpus. 

Vă mulțumim pentru toate momentele în care ne-am văzut față în față. Discuțiile cu doctorii sunt cele care ne alimentează cel mai mult și care ne fac să devenim mai buni pe zi ce trece. Experiențele pe care ni le povestiți din cabinet, dorințele dumneavoastră, momentele din familie, legate de vacanțe, de copii, de sărbători, de congrese la care participați etc. - sunt inestimabile pentru noi și vă suntem recunoscători că le împărtășiți cu noi. Ne simțim parte din momentele dumneavoastră și vă mulțumim că avem un loc în povestea dumneavoastră.

Vă mulțumim că ne cereți produse și servicii noi. Asta înseamnă că aveți încredere în noi și că vă doriți un partener pe termen lung cu care să lucrați și care să vă satisfacă cererile. Lucrăm în permanență la produse și furnizori noi în funcție de feedbackul dumneavoastră. Vă mulțumim că sunteți dispuși să testați produsele și să ne oferiți un feedback. Uneori am inclus în portofoliu produse noi, alteori - nu. Și asta doar în urma feedbackului doctorilor care au testat produsele. Ne dorim să oferim doar produse de bune calitate și care să mulțumească doctorii.

În final, vă mulțumim pentru că sunteți și atât.
Prezența dumneavoastră este un privilegiu pentru noi și vă suntem recunoscători pentru asta.

Vă dorim să aveți parte de sărbători cu bucurii, alături de cei dragi sufletului dumneavoastră și să aveți câteva clipe de răgaz în care să recapitulați anul 2018 și să vă mulțumiți pentru el.

Ne revedem în 2019 cu forțe proaspete și aspirații mari.
Să vă fie bine și La mulți ani! 

Cu drag,
Nick și Liliana Lefter